Sparplattformen Savr har uppmärksammat vår småbolagsfond i ett inlägg:

”Vi frågade nyligen våra följare på sociala medier om vilka fondbolag och fonder de är nyfikna på och skulle vilja veta mer om. Flera svarade att de är intresserade av Enter Fonder och framförallt Enter Småbolagsfond, som är en aktiefond med hållbar inriktning som placerar huvudsakligen på den svenska marknaden. Under 2020 vann fonden “Årets Småbolagsfond” i Årets Fonder, en utmärkelse som delas ut av Fondmarknaden.se.

Vi bestämde oss för att träffa Jon Hyltner, förvaltare för Enter Småbolagsfond sedan 2019. Vi ville bland annat ta reda på vad hemligheten är bakom fondens framgång, varför svenska sparares intresse för Sverigefonder ökar – och ifall det finns det något investeringsbeslut som Jon gjorde i sin ungdom och ångrar idag.”

Läs intervjun med Jon Hyltner här

Kurshistorik Enter Småbolagsfond

Kurshistorik


Läs mer om Enter Småbolagsfond här.

Fler intervjuer med Jon

Riskinformation

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i en fond kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att investeraren får tillbaka hela det insatta kapitalet. Läs gärna fondens faktablad, informationsbroschyr och fondbestämmelser.