Företaget

Enter Fonder grundades år 1999. Vi förvaltar aktie- och räntefonder med fokus på Hållbar tillväxt. Våra framtida mål är höga med ambitionen att fortsätta leverera en förvaltning i toppklass. Bolaget förvaltar för närvarande 8 fonder som investerar i framförallt svenska aktier och svenska räntebärande värdepapper. Kundkretsen består av institutionella investerare, banker, försäkringsbolag och andra distributörer på den svenska fondmarknaden.

Idag har Enter Fonder 13 medarbetare innefattande ledning, förvaltning, marknadsavdelning och operations.

Rollen

Enter Fonder söker nu dig som vill arbeta deltid/timanställd inom bolagets Operationsavdelning, vilken ansvarar för administrationen av företagets fonder och förvaltningsuppdrag. Arbetet är utvecklande och fördjupar dina kunskaper inom värdepappershantering, kundhantering samt fondregelverk. I dina uppgifter ingår:

    • Uppföljning av portföljvärdering och NAV-beräkningar
    • Genomförande och utveckling av interna kontrollprocesser
    • Position och transaktionsavstämningar
    • Hantering av kundhandlingar samt fondordrar
    • Medverkan vid rapportering till berörda myndigheter

Under sommaren kommer arbetet att ske på heltid under 6-8 veckor. Under resterande tid innebär anställningen en deltids/timanställning förlagd till kontorstid en till två dagar i veckan.

Den vi söker

Vi ser gärna att du har ca 2 år kvar på din akademiska utbildning som civilekonom eller civilingenjör med finansiell inriktning. Du har ett brinnande intresse för de finansiella marknaderna samt ett gott siffersinne. Stort engagemang, samarbetsförmåga, noggrannhet och initiativförmåga är viktiga egenskaper för att lyckas och trivas.

Ansökan och ytterligare information

Har du frågor eller önskar söka tjänsten, vänligen skicka CV och personligt brev till:
ulrica.alexandercloud@enterfonder.se  tel: 070-693 57 42

Tjänsten kommer att tillsättas innan sommaren och sista ansökningsdag är 23 maj.
Vi söker dock löpande medarbetare till Operations så skicka gärna in din ansökan även om datumet passerats.