Erik Paulsson förvaltare av Enter Select gästar Aktiepodden

”Bolag med lösningar på energiomställningen, som Nibe, skapar långsiktigt kund- och aktieägarvärde”

Erik Paulsson

Förvaltaren av Enter Select Pro, Erik Paulsson, gästar Aktiepodden där han berättar varför fonden investerat i portföljbolagen Nibe, Hexagon och Volvo.

Aktiespararna om sin organisation:

"Aktiespararna är med cirka 70 000 medlemmar världens största medlemsorganisation för personer som vill spara framgångsrikt i aktier och fonder. Från oss får du helt oberoende kunskap och vägledning i en tid där det kan vara svårt att veta vilken information man kan lita på. Vi vill förenkla det komplicerade, få bort dyra avgifter och göra det tryggare att handla med aktier. Vi finns för att alla som vill ska kunna förverkliga sina spardrömmar. Därför försvarar vi den enskilda spararens intressen i de stora sammanhangen. Vi ger dig kunskap, råd, verktyg och nätverk som hjälper dig att göra bättre investeringar och som får både dig och dina pengar att växa. Vårt mål är att människor oavsett bakgrund ska kunna spara sig till ett tryggare och friare liv."

Kontakta oss gärna om du vill veta mer om våra fonder!
Erik Paulsson
Aktieförvaltare/ analytiker

Erik ingår i förvaltningsteamet på Enter Fonder. Han har lång erfarenhet som aktieanalytiker och kommer närmast från en tjänst som Senior Equity Analyst på Nordea. Erik har en masterexamen med inriktning på Finance från Stockholms Universitet.

Daniel Nordkvist
Kundansvarig Institutionella kunder

Daniel är kundansvarig mot institutionella kunder. Han har 20 års erfarenhet från bank och kommer närmast från Danske Bank där han varit ansvarig för försäljning av post trade-tjänster mot svenska institutionella kunder. Daniel har en magisterexamen från Linköpings Universitet med inriktning mot strategi och marknadsföring. Daniel nås på 0708-35 21 22.

Henrik Lindquist
VD Enter Fonder AB

Henrik har lång erfarenhet av portföljförvaltning och ansvarar för utveckling och integrering av hållbarhetsfaktorer i investeringsverksamheten. Han har verkat i Enter sedan starten 1999. Henrik är civilekonom från Göteborgs universitet. Henrik nås på 070-693 57 13.

Låter det intressant?

Taggar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste om våra fonder

Vi skickar nyhetsbrevet ungefär en gång i månaden.