Enter är ankarinvesterare i Linc

Enter är ankarinvesterare i Linc

Enter är ankarinvesterare i Linc

Linc investerar i produktorienterade bolag inom den Nordiska Life Science industrin, främst inom läkemedels- och medicinteknikbolag. Investeringarna som görs inom läkemedelsutveckling sker huvudsakligen i en tidig fas av bolagets utveckling medan investeringarna inom medicinteknik är i mer mogna verksamheter.

Lincs ledning har stor kompetens och lång erfarenheter inom området.  Genom att vara långsiktiga ägare och dra nytta av sitt stora nätverk stöttar de respektive bolag att utvecklas och expandera globalt. Enter Fonder ser med spänning fram emot att vara med i Lincs utveckling.

Enter Fonder är ankarinvesterare i Linc genom fonderna Enter Sverige, Enter Sverige Pro, Enter Select, Enter Select Pro och Enter Småbolagsfond.

Kort om Linc

Linc är en investerare i produktorienterade bolag inom den Nordiska Life Science-industrin. De investerar i och utvecklar främst små och medelstora produktorienterade life science-bolag inom Medicinteknik och Läkemedel. Investeringarna görs i såväl privata som publika bolag och i forsknings- respektive verksamhetsdrivande bolag. Typiskt sett sker investeringar inom läkemedelsutveckling i en tidigare fas jämfört med investeringar inom medicinteknik. Linc är en aktiv och långsiktig ägare med ett brett industriellt nätverk för att stötta portföljbolagen. Linc arbetar tillsammans med ledning, grundare och styrelse för att realisera den inneboende potential som finns i bolaget, har ambitiösa planer för vidareutveckling och expansion och deltar aktivt i valberedningsarbetet.

Låter det intressant?

Taggar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste om våra fonder

Vi skickar nyhetsbrevet ungefär en gång i månaden.